Start Now- pentru comunitatea prahoveană

Asociația Start Now (www.start-now.ro) este un vis dezvoltat cu doi prieteni buni, Iulian Șerban și Sorin Prahoveanu- ambii cu mult mai multă experiență în domeniu.

Încerc însă să compensez faptul c[ sunt la inceput de drum în domeniul acesta prin energia și perseverența pe care le aloc acestui vis, în care cred foarte tare.

START NOW reprezintă un proiect amplu, care deja înglobează alte proiecte, inițiate și crescute de Iulian, președintele Asociației- grupul Bucuria alergării (mai multe detalii aici ),  11even Experiences.

Deși Asociația are doar câteva luni de „viață”, avem deja în desfășurare două proiecte importante: Semimaratonul Bucuriei – Urlați și organizarea pentru primul an la Ploiești, ca organizator local- a  celui mai mare festival dedicat mișcării de toate tipurile, în aer liber- Bucurie în mișcare – 19-21 mai – Ploiești, Parcul Tineretului ( mai multe detalii aici).

Am organizat, chiar în perioada în care ne înființam, primul episod al campaniei- „Bucuria alergării- Bucuria cititului” – o campanie de strângere de cărți pentru dotarea bibliotecii Şcolii gimnaziale Poienarii Apostoli ( despre care  am scris aici).Vor veni curând și următoarele episoade- alte școli din Prahova vor primi donațiile noastre pentru ca elevii să se bucure de citit.

Scriind,  sesisez ca patru dintre proiecte au în comun cuvântul „bucurie”.

E o bucurie pentru noi să dezvoltăm proiecte pentru comunitate – nu e ceva ce spun doar de dragul de a o spune sau pentru că sună bine – creşterea unui proiect care va aduce bucurie, optimism, inspiraţie şi măcar o milisecundă de bine în comunitate chiar aduce fericire.

Vrem să aducem cât mai multe proiecte faine în Prahova, proiecte pentru comunitate- tineret, sport, dezvoltare personală, dezvoltarea mediului de afaceri, iar din #start-ul nostru, se pare că ne-am apucat serios de treabă.

Mă încăpățânez să cred că dacă le spui oamenilor cine ești și ce vrei să faci, simplu și la obiect, îi poți convinge să te susțină. Cu atât mai mult cu cât sunt membri ai aceleiaşi comunități din care şi tu faci parte.
Aşa că mesajul e unul simplu și direct: dacă  vrei să fii alături de noi, dacă ți se pare intersant ce vrem să facem, dacă își place ce am făcut deja și mai ales dacă ești prahovean și alegi să susții o Asociație care va aduce un plus comunității tale, poți urma pașii simpli de aici. Durează cam 5 minute :).

Cei 2% din impozitul pe venitul tău se duc oricum către Stat și în mod aleatoriu ( deşi nu prea știu cât de aleatoriu e acest aleatoriu) către un ONG despre care, probabil , tu nu știi nimic sau nu vizează comunitatea ta.

Nu e neapărat rău, însă cred ca e mult mai bine să alegi tu unde să se ducă cei 2 % din impozitul tău pe venit. Și, dacă te-am convins, ni poți da nouă, pentru proiecte pentru comunitatea noastră.

Noi promitem să îți arătăm ce am făcut cu ei.

P.S. dacă alegi să ne direcționezi nouă cei 2 % din imozitul tău pe venit, dar procedura și se pare complicată, venim noi către tine. Tu trebuie doar să completezi formularul, iar noi ne ocupăm de trimiterea lui.

Ne poți găsi și trimite un mesaj despre asta aici:

contact@start-now.ro

https://www.facebook.com/AsociatiaStartNow

 

Îți mulțumim !

#start-now

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s